120.000 persones han participat dels actes de 50 anys de la marina d'Empuriabrava

El consistori farà més actes amb regularitat al passeig marítim

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha fet balanç aquest dilluns dels actes de celebració dels 50 anys de la construcció d'Empuriabrava. Els 150 actes que s'han programat a la marina residencial per commemorar l'efemèride han congregat fins a 120.000 persones.

L'espectacle piromusical, el concert de Chambao o la cercavila de Comediants han estat algunes de les activitats amb més èxit de públic. Empès per la bona rebuda, el consistori estudia impulsar un programa d'esdeveniments de manera més regular. Per això, la voluntat és que se segueixin fent activitats a espais com el passeig marítim, on s'hi estudia mantenir l'escenari de manera semipermanent.

A més, el Brava Fest, l'Oktober Fest o el Nautic Jazz Festival es mantindran al calendari. A més, Empuriabrava també vol treballar per incorporar espais públics com la plaça de les Palmeres per acollir-hi activitats. El consistori de Castelló ho argumenta també perquè a Empuriabrava, que acull fins a 75.000 persones durant l'estiu, li falten espais públics.