Ingressa a presó un noi de 18 anys per robar en sis pisos i un taller mecànic de Figueres

Els mossos el van detenir dues vegades en una mateixa setmana per aquests delictes

Set robatoris en tres setmanes. Els mossos van detenir el passat 8 de febrer (per segona vegada en una setmana) un jove de 18 anys acusat d'haver entrat a diversos pisos i un taller mecànic de Figueres. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar l'ingrés a presó.

Els fets es remunten al 2 de febrer quan el van enxampar per primer cop. Els agents li van imputar un robatori en un pis del carrer Àlvarez de Castro, entre el 16 i el 17 de gener, i en altre en un taller del carrer Taure, que s'hauria produït entre el 13 i el 14 de gener.

La investigació, però, va permetre determinar que hauria comès fins a cinc robatoris més, tots ells en pisos. El modus operandi era sempre el mateix: escalava murs i balconades i entrava a l'interior aprofitant finestres i portes corredisses que o bé estaven obertes o bé forçava per accedir-hi. Un cop dins, se n'emportava productes electrònics com ordinadors portàtils i telèfons mòbils però també joies, entre d'altres.

Els mossos mantenen la investigació oberta perquè no descarten que el noi, que tenia antecedents, estigui relacionat amb altres robatoris.