Anul·lat el transport escolar a tota la Cerdanya i part del Ripollès

En total són set les comarques afectades

Protecció Civil ha informat que les línies de transport escolar han quedat anul·lades en tota la Cerdanya, tant per a Primària com Secundària. D'altra banda, a la comarca del Ripollès també s'ha optat per anul·lar totes les línies de Primària i Secundària a cotes altes però només de Primària a Campdevànol.

Amb tot, la resta de comarques afectades a Catalunya són el Berguedà a la Rondella (Instituts de Berga), les rutes de Borredà (IES de Berga i Escola d'Educació Especial), totes les rutes fins a l'IES Alt Berguedà, totes les rutes fins al CEIP La Pobla de Lillet, la ruta de Saldes al CEIP Serrat Voltor i les dues rutes que surten de Viver i Serrateix. Pel que fa a Osona s'ha suspès el transport escolar a cotes altes, a Solsona tota la zona nord Coma-Solsona.

A l'Alt Urgell suspenen Tuixent-La Seu, La Vansa Tuixent-Escala la Seu, Estimariu La Seu i parcialment Lles-La Seu suspès fins a Martinet, Civis La Seu suspès a partir de la Farga de Moles. Al Moianès s'ha suspès el transport escolar a les cotes altes, zona Collsupina.

Pel que fa a la Vall d'Aran no s'han registrat afectacions en el servei escolar que funcionarà amb normalitat.