Entra en funcionament la nova deixalleria supramunicipal de la Cellera de Ter

També en faran ús Anglès i Amer

El Consell de la Selva posa en marxa el nou servei de deixalleria supramunicipal a la comarca aquest dissabte, 3 de febrer de 2018, que compartiran els ajuntaments d’Anglès, la Cellera de Ter i Amer. Es tracta de la deixalleria supramunicipal de la Cellera de Ter, una iniciativa promoguda per la voluntat dels tres municipis veïns d’oferir un servei més ampli i de menor cost als seus conciutadans.

El conseller de Medi Ambient, Josep Roquet, ha explicat que des de l’any 2018 fins a l’actualitat tots tres municipis disposaven del seu propi servei de deixalleria amb horaris força reduïts i, en canvi, amb el nou servei tots els veïns i veïnes d’Amer, Anglès i la Cellera de Ter disposaran d’un total de sis dies d’obertura durant la setmana.

Amb aquesta ampliació d’horaris i majors facilitats, els tres ajuntaments associats aspiren a absorbir tota la varietat de residus domèstics i comercials que no disposen d’un servei específic a la via pública, és a dir, tots aquells que no són fracció resta, o els constants adocaments de trastos en diferents indrets del municipi.

En el marc de l’acte d’inauguració, que es farà aquest dissabte, 3 de febrer, de les deu del matí a les dues del migdia, s’oferirà farà una xocolata amb melindros per a totes aquelles persones que visitin la instal•lació en el seu primer dia de funcionament.

L’alcalde de la Cellera de Ter, Josep Sarsanedas, l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vila, i la d’Anglès, Àstrid Desset, juntament amb el conseller de Medi Ambient, Josep Roquet, assistiran a l’acte d’inauguració d’aquest nou servei de deixalleria supramunicipal.