Puigdemont penja a Instagram una imatge d'un dels carrers d'accés al Parlament

Ferran Civit ha piulat que torna de Brusel·les amb el president

El líder de Junts per Catalunya i candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha penjat aquest dilluns a Instagram una fotografia d'un dels carrers d'accés al Parlament. En la publicació, on es veuen les fletxes del carrer assenyalant la direcció cap a la cambra, Puigdemont assegura que falten 24 hores per la investidura. "Pel país, per les llibertats, per les nostres institucions.
 
Per la democràcia, per la dignitat, per tu", assegura Puigdemont a Instagram, en un escrit que conclou amb l'etiqueta 'República Catalana'. Per la seva banda, el diputat d'ERC Ferran Civit ha fet una sèrie de piulades a Twitter narrant un retorn des de Bèlgica, i insinuant, de broma, que l'acompanya Puigdemont. Civit, marit de la consellera cessada Meritxell Serret, ha escrit que comença "l'operació retorn ben carregat des de Bèlgica". "Esperem que no ens interceptin", ha dit.
 
En les piulades, Civit també ha inclòs una fotografia d'un home, d'esquena, amb un pentina similar al de Puigdemont i l'escrit: "Toca descansar, perquè el viatge serà llarg i el ple del Parlament serà dur". Un cop a França, el diputat d'ERC ha dit que "tot segueix segons el previst" i que porta "el paquet dins".