Un Girona competitiu s'emporta un punt davant l’Atlètic de Madrid

Griezmann ha avançat els locals i Portu ha fet el gol de l'empat

El Girona FC ha empatat contra l'Atlètic de Madrid en un partit molt competit per part dels dos conjunts. Els de Simeone s'han avançat a la primera part amb un gol de Griezmann però, a la segona, Portu ha igualat el marcador. El conjunt gironí ha mostrat maduresa sabent aguantar el resultat i s'emporta un punt d'or del Wanda Metropolitano.

Per afrontar el partit, el tècnic del Girona ha introduït un únic canvi a l'onze titular. L'habitual referent en atac Christian Stuani, que està lesionat, s'ha perdut el partit i, en el seu lloc, ha entrat Olunga, el protagonista del partit contra la UD Las Palmas.

A l'inici del matx, els dos equips han optat per no arriscar i esperar un error del rival. Per part del conjunt gironí, la presència en atac ha estat nul·la. De l'Atlètic de Madrid, Correa ha tingut la primera ocasió clara en un mà a mà amb Bono, que el porter ha aturat amb una gran intervenció.

Al minut 34, ha arribat el gol pels locals. Ha estat després d'un error defensiu dels gironins en què Thomas ha rebut la pilota i ha centrat cap a Diego Costa. Aquest ha entregat a Griezmann i el francès ha rematat superant Bono i avançant els matalassers. Després del gol, el Girona ha fet un pas endavant i Portu ha tingut la primera dels visitants, però Oblak ha atrapat l'esfèrica.

A la represa, Bono ha estat substituït per lesió i ha entrat Gorka Iraizoz per defensar la porteria visitant. Als primers minuts Borja Garcia ha tingut un xut que ha marxat fora i, per part de l'Atlètic, Carrasco ha pogut fer el segon en un mà a mà que Gorka ha resolt de manera excel·lent.

Els de Machín han intentat plantar cara, però s'han topat amb un rival arreplegat a la seva àrea que aturava les oportunitats en atac. Aday ha tingut un xut que ha atrapat Oblak, però, al minut 73, ha arribat el gol de l'empat. D'un mal refús de Koke, ha sorgit una assistència de Bernardo cap a Portu i aquest ha rematat superant el porter local i fent el gol de l'empat.

Al tram final del matx, Pablo Machín ha volgut donar oxigen al centre del camp i ha fet entrar David Timor per Àlex Granell. Als últims minuts, Borja García ha tingut un xut que ha topat amb la defensa matalassera. Un madur Girona, conforme amb l'empat, ha aguantat el resultat i s'emporta un punt del Wanda.