Endesa renova part de la línia elèctrica de la Costa Brava per millorar el servei a Platja d'Aro

La companyia ha substituït el seccionador convencional per un de nova tecnologia

La companyia Endesa ha invertit 19.500 euros en un nou seccionador d'última tecnologia a Castell – Platja d'Aro (Baix Empordà). Uns treballs que milloraran el servei als veïns d'aquesta zona. Entre altres avantatges, aquest canvi permetrà detectar més ràpid les possibles incidències que es produeixin en el circuit elèctric, i per tant, actuar abans per restablir la normalitat. A més s'ha instal·lat un sistema de telecomandament, que consisteix a dotar la infraestructura d'uns dispositius d'actuació remota i uns equips de comunicacions que permet accionar a distància els seus elements de maniobra des del centre de control que la companyia té a Barcelona. D'aquesta manera es podran resoldre les incidències a distància sense la necessitat que la companyia desplaci efectius sobre el terreny.
 
El nou seccionador a més requereix menys manteniment que l'anterior i per tant no caldrà interrompre el subministrament elèctric periòdicament. També s'augmenta la velocitat de resolució i per tant assegura que els clients no estaran tanta estona sense llum en cas de problemes.

Aquests treballs formen part dels plans d'actuació de la Companyia a la comarca del Baix Empordà per a la millora tecnològica de les instal·lacions elèctriques i, alhora, són un pas més per dotar les infraestructures dels darrers avenços tecnològics amb l'objectiu de garantir un millor servei als seus clients.