La Societat de Maçanet acollirà la 1a Mostra de curtmetratges del projecte #itutambé de la Selva

Serà el 2 de febrer

El Teatre La Societat de Maçanet de la Selva acollirà la Primera Mostra de curtmetratge del projecte #itutambé de la comarca. Aquesta mostra, que es presentarà el dia 2 de febrer a les set de la tarda, té com a objectiu presentar els treballs audiovisuals que han realitzat  els joves de les urbanitzacions de Riuclar (Massanes), Aiguaviva (Vidreres), Vallcanera (Sils), Santa Coloma Residencial (Santa Coloma de Farners), Montbarbat (Maçanet de La Selva), Can Fornaca (Riudarenes) i Can Solà (Caldes de Malavella).

En el transcurs de l’acte hi haurà una entrega de premis als millors curtmetratges que s’han realitzat en el marc de les formacions del #itutambé i en el qual hem comptat amb la col·laboració dels responsables del Museu del Cinema de Girona.

En el vestibul del mateix teatre La Societat s'exposaran també les fotografies realitzades pels joves de Can Fornaca que han participaten el taller de fotografia durant l’any passat.
Amb aquesta activitat oberta a tothom es posarà el punt i final al projecte comunitari #itutambé de l'any 2017.

El projecte #itutambé es desenvolupa a set urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais -sovint allunyats del nucli urbà- i de crear xarxa social. El projecte inclou un treball comunitari previ que es tradueix en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi: tècnics de joventut, associació de veïns, joves, serveis socials, regidors, entitats, etc. El fruit d'aquest treball comunitari són les activitats i tallers proposats per la mateixa xarxa del municipi.

En el desenvolupament del projecte d’aquest any hi han col•laborat els mateixos ajuntaments, les associacions de veïns i altres entitats de les urbanitzacions. #itutambé s’ha desenvolupat també a Sils, Vidreres, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Massanes i Santa Coloma de Farners.

Aquesta iniciativa la financen la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d'Inclusió i Ciutadania de l'Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de l'any 2013 el Consell ha gestionat aquest projecte amb l'objectiu de dinamitzar aquests territoris i posar en contacte els seus veïns.