Detingut en accidentar-se a Massanes conduint sense permís i multiplicant per cinc la taxa d'alcohol

També es va enxampar un conductor begut a la Jonquera

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 16 de desembre a Massanes (Selva) un home de 30 anys després d'accidentar-se a la C-35 per conduir sense permís i quintuplicar la taxa d'alcohol permesa. El detingut està acusat de dos delictes contra la seguretat viària. Els fets van tenir lloc pels volts de les cinc de la matinada quan el vehicle que conduïa va sortir de la via. Els agents van comprovar que el conductor, que n'havia sortit il·lès, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. A la prova va donar un resultat positiu de 0,75 mg per litre d'aire expirat, cinc vegades per sobre del 0,15 mg permesos. A més, la policia va comprovar que l'home no havia tingut mai el carnet de conduir. El detingut, que té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria però s'haurà de presentar davant del jutjat de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.
 
D'altra banda, just l'endemà, els Mossos van detenir un altre home, de 21 anys i de nacionalitat francesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i conduir sota els efectes de l'alcohol. Els fets van tenir lloc a la carretera N-II, a La Jonquera. Una patrulla que estava fent tasques de seguretat ciutadana va localitzar un turisme que havia sortit de la via i havia xocat amb una senyal.

Els agents van assistir el conductor, que va resultar il·lès, i van comprovar que es trobava sota els efectes de l'alcohol. La prova va donar un resultat positiu de 0,74 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, quan en aquest cas el límit permès és de 0,25 mg/l.

El detingut va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.