Un centenar d'infants assisteixen a la preestrena solidària de Jumanji 2 a l'Espai Gironès

S'engloba dins la campanya l'Espai del Temps

La preestrena de la pel.lícula infantil Jumanji 2 als Odeon Multicines Girona que s’ha dut a terme  aquest diumenge en el marc de la segona edició de l’Espai del Temps,  la campanya solidària de Nadal d’Espai Gironès, va comptar amb un centenar de nens i nenes . Ara, aquest nombre es convertirà en un centenar de regals que el carter reial entregarà el proper 4 de gener al Casal dels Infants i La Casita de Salt i també al Centre Educatiu Montilivi de Girona.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb els resultats obtinguts fins al moment amb la segona edició de l’Espai del Temps ja que en només dues setmanes s’ha aconseguit sumar 65.937  minuts de voluntariat, una xifra que s’acosta a  l’objectiu que s’havien marcat d’arribar als 100.000 minuts de voluntariat. L’any passat es van sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les diferents activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines.

La resta d’activitats que s’han organitzat fins al moment dins la campanya l’Espai del Temps també han tingut molt bona resposta, segons es destaca des del Centre Comercial. Per exemple, els tres espectacles gratuïts de caràcter solidari per fer reflexionar als més petits que la companyia de teatre La Minúscula ha dut a terme fins ara els dissabtes d’aquest desembre han aplegat un nombrós públic. També n’hi haurà els dos propers dissabtes d’aquest mes, a les 18h. I les actuacions a benefici de la Marató de TV3 que es van organitzar diumenge al Centre Comercial amb la Xaranga Damm-er i Les Supremes de Tossa , també van tenir molt bona resposta.

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès ha tornat a impulsar aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps i el passat 1 de desembre va posar en marxa de nou el seu comptador de minuts solidaris  i fins el 5 de gener.

A més, el projecte va rebre un dels guardons amb més prestigi i referent de qualitat a nivell internacional, l’ICSC Silver Solal Award.

En aquesta ocasió la campanya compta amb quatre padrins: el capità del Girona FC Àlex Granell;  l’actor i cantant Jordi Coll ; l’actriu  i estrella del West End londinenc Madalena Alberto; i l’actor i cantant  Roger Berruezo que també va ser un dels padrins l’edició anterior.