L'acusat de voler cremar viva la dona a Salt li carrega les culpes de l'incendi a ella

El fiscal manté la demanda de 34 anys i 11 mesos de presó al final del judici

L'acusat de voler cremar viva la seva dona embarassada a Salt (Gironès) li ha carregat les culpes de l'incendi a ella i ha dit que, fins i tot, la va salvar de les flames. El processat, que només ha respost a les preguntes de la defensa, ha negat tenir la seva dona sotmesa. Ha explicat que era ella la qui patia canvis d'humor constants, que s'autolesionava i que l'havia amenaçat amb provocar-se un avortament.

Pel què fa al dia de l'incendi, el matí de l'1 de gener del 2016, l'acusat ha dit que la seva dona es va tancar enfurismada a l'habitació amb un paquet de tabac i un encenedor i que, quan va adonar-se que sortia fum de sota la porta, va ser ell qui la va treure d'allà dins "arrossegant-la pels peus" fins al rebedor.

La versió del processat xoca frontalment no només amb la de la víctima, sinó també amb la dels Mossos d'Esquadra que van investigar l'origen de les flames. Els policies han explicat que el foc no es va deure a cap curtcircuit i que, en un racó de l'habitació, hi havia restes de roba, un armari i un matalàs, "com si algú els hagués apilonat" per provocar l'incendi. Al final del judici, el fiscal ha mantingut la demanda de 34 anys i 11 mesos de presó.