A presó un lladre a qui van detenir dues vegades per catorze robatoris amb força a Llançà

El noi, de 20 anys, va intentar fugir dels mossos i va agredir a un dels agents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 20 anys i veí de Llançà (Alt Empordà) com a presumpte autor de catorze delictes de robatori a interior de domicili i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat. Va passar el 15 de desembre passat. En el moment de la detenció, el noi va intentar fugir dels agents saltant pels jardins de diferents finques i va ferir lleument a un dels agents.
 
Es tracta d'un lladre amb diversos antecedents, a qui la policia ja havia detingut dues setmanes abans, el 30 de novembre, per uns fets similars a la mateixa localitat. En aquell moment, la policia li va atribuir cinc robatoris amb violència en domicilis de la urbanització el Cau del Llop. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs. Dies més tard, quan la investigació va seguir avançant, la policia va atribuir-li sis robatoris més comesos el novembre a la mateixa zona. També se'l relacionava amb tres robatoris amb força comesos a principis de novembre en habitatges de la Platja de les Tonyines. A partir d'aquí, els agents van muntar un dispositiu per localitzar-lo de nou.
 
La investigació va concloure el 13 de desembre passat amb la seva detenció. Els Mossos d'Esquadra van trobar-lo al passeig de Llançà. En veure els agents, el noi va intentar fugir saltant pels jardins de diferents finques i ,durant la detenció, va agredir lleument a un dels agents.

El detingut és un noi de 20 anys, nacionalitat espanyola, veí de Llançà i amb diversos antecedents. El 15 de desembre va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar el seu ingrés a presó.