Torrent diu que Junqueras és a la presó perquè ''és la principal amenaça per lluitar contra el 155''

El candidat gironí diu que “només Esquerra pot aturar Ciutadans i el bloc del 155"

Esquerra Republicana ha celebrat aquest dissabte 9 de novembre un nou acte de campanya que en aquest cas ha portat els republicans fins a Sant Feliu de Guíxols. Des de la Casa Irla, el candidat número 2 d’Esquerra Republicana per Girona, Roger Torrent, ha insistit en el fet que “el 21D o guanyen els del 'a por ellos' o els de l’esperit de l'#1Oct. I, en aquesta realitat, ara només Esquerra pot aturar Ciutadans i el bloc del 155”.

Torrent ha explicat que “Esquerra ha demostrat generositat durant tota la seva història perquè això no va de noms. Va de la suma de tots i cadascun de nosaltres. I ens necessitem a tots perquè el 21D o guanyem o ens arrasaran el país. No és legítim mentir sobre TV3, els Mossos o l'escola catalana. I el bloc del 155 juga a això”.

El candidat republicà ha argumentat que “mantenen l’Oriol Junqueras a la presó perquè és la seva principal amenaça per lluitar contra el 155. Li tenen por. Tot i ells, guanyarem perquè La Democràcia Sempre Guanya”.

Sílvia Romero, candidata d’Esquerra per Girona, ha recordat els orígens de la seva família quan ha iniciat la seva intervenció explicant que “els meus avis no es van equivocar. Van triar una terra molt fèrtil on hem fet arrels”. Romero ha afegit que “imagino una República catalana on jo pugui ser, i pensar, en absoluta llibertat. I ara, no puc. Ara ens ho estan prohibint”. La candidata gironina ha finalitzat la seva intervenció afirmant que “no tenim altra opció que guanyar. Ja l’hem declarada i ara toca fer la feina i construir-la entre tots”.

Per la seva banda, Mariona Vilarroya, candidata de les JERC, ha explicat que “el jovent lluitarem per un país que ens ofereixi oportunitats i poder viure en garanties”