Detingut com a presumpte autor d'un robatori amb força en una botiga de Palafrugell

La policia indica que l'home va fer un forat en una paret de l'establiment per entrar

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) van detenir el 3 de desembre un veí de Palamós (Baix Empordà) de 26 anys i nacionalitat magribina com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van tenir lloc cap a quarts de tres de la tarda, quan el cos de seguretat local palafrugellenc va ser avisat que hi havia un home intentant robar en un establiment del municipi. Agents d'aquest cos i dels Mossos s'hi van adreçar i van comprovar que en una de les parets de l'establiment hi havia un forat, d'un metre quadrat aproximadament, per on el lladre hauria entrat.
 
Un cop a dins, la policia va comprovar que tot estava regirat i que faltaven alguns ordinadors. Van començar a buscar per la zona i, poc després, a la primera planta de l'edifici adjacent, van localitzar i detenir un dels presumptes autors del robatori. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 4 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, que en va decretar la llibertat.