El Girona FC perd dos punts in extremis davant el Betis

Portu ha fet els dos gols dels blanc-i-vermells

El Girona FC empata contra el Real Betis Balompié  (2-2) en un final de partit de bojeria. Ha avançat Portu als de Machín a les acaballes de la primera part i Guardado ha igualat el marcador a la segona. A l'afegit, un altre de Portu ha tornat a avançar els blanc-i-vermells però, mig minut més tard, Tello ha fet el gol de l'empat in extremis. El conjunt gironí s'emporta un punt amb gust de derrota després d'haver tingut la victòria a tocar i encadena 5 partits consecutius puntuant.

Per afrontar el partit, Pablo Machín ha escollit un onze similar al de l’últim partit contra la Real Sociedad. Una de les variacions que ha introduït el tècnic ha estat el central Ramalho, que ha substituït el sancionat Bernardo. Pel que fa al carril esquerre, l’escollit ha estat Aday Benítez en detriment de Mojica.

L’inici del partit ha estat marcat per un Betis amb ganes de tenir la pilota mentre el Girona pressionava als locals. La primera ocasió dels de Machín ha estat al minut 10 amb un xut amb força dePortu que Adán ha desviat. Els de Setién també han pogut avançar-se en els primers minuts després d’un u contra u entre Guardado i Bono que el porter local ha resolt amb una gran intervenció.

El Betis ha intentat portar la iniciativa i ha tingut ocasions de Durmisi i Guardado que no s'han materialitzat. El Girona, amb menys presència en atac, ho ha intentat amb un remat alt de cap de Stuani.

Quan semblava que es marxaria al descans sense gols, els blanc-i-vermells s'han avançat al marcador. Ha estat al 45, després d'una passada de Borja Garcia que ha derivat en un error defensiu de Tosca a la frontal de l'àrea. Portu ha rebut la pilota i l'ha aixecat per damunt d'Adán, fent així el primer dels visitants.

A la segona part, un Betis desaparegut s’ha mostrat fluix en atac. Per part del Girona, Stuani i Borja han pogut fer el segon però el porter local ho ha evitat. Al 61, el Girona han tingut una doble ocasió d’Aday i Pablo Maffeo que Adán ha aturat amb una doble intervenció.

Machín ha mogut la banqueta fent entrar Douglas Luiz per David Timor i Mojica per Aday i el conjunt gironí ha seguit creant perill amb xuts desviats de Mojica i Borja. Al 73, els de Setién han tingut la primera ocasió clara gràcies a un xut de Cristian Telloque ha aturat Bono.

Al minut 85, els bètics han igualat el marcador amb un xut de falta d'Andrés Guardado que ha superat el porter local. A l'afegit, ho ha intentat Maffeo amb un remat de cap però Adán l'ha aturat.

Als últims minuts, els de Machín no han abaixat els braços i, al minut 93, Portu ha fet el segon després d'una assistència de Mojica. Quan ja semblava que els tres punts marxaven cap a Girona, el Betis ha tornat a igualar el marcador al minut 94. He estat després que la pilota arribés a Guardado, que ha controlat a l'àrea superant la defensa i, amb un xut, ha empatat el partit in extremis.