Directe!cat surt al carrer amb una edició especial en paper amb motiu de la Diada

Amb el titular 'La Diada del 'Sí'' vol ser un homenatge a tots els voluntaris que han participat a les consultes sobre la independència

A més, s'hi presentarà un tastet de la sèrie d'entrevistes L'endemà de la independència en què diversos experts com la Degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB, Elisenda Paluzie; el professor de Dret Constitucional Hèctor López-Bofill; o el catedràtic de la Universitat d'Standford, Joan Ramon Resina dibuixen com serà en el seu àmbit el primer dia de l'Estat català. El contingut íntegre d'aquesta sèrie d'entrevistes es publicarà a partir del dilluns 13 de setembre a directe!cat.

A les portes de les eleccions, directe!cat vol iniciar la nova temporada amb força consolidant el ritme de creixement registrat durant el curs passat arribant al rècord de 100.000 usuaris únics al juliol segons l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), a més de situar-se com a referent informatiu en l'àmbit del sobiranisme.

Tanca el diari un article de felicitació i encoratjament a la nació catalana a càrrec del president de la Nova Aliança Flamenca (N-VA), Bart de Wever, líder del partit independentista guanyador de les darreres eleccions federals a Bèlgica.