Víctor Branch donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal a l'Espai Gironès

El concert i encesa de llum serà divendres al vespre

L’Espai Gironès donarà  el proper divendres 17 de novembre el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums que aquest any tindrà com a protagonista l’actuació de Víctor Branch. El cantant i compositor gironí anirà acompanyat d’un guitarra. Branch va publicar l’any passat el seu primer disc , Introspective (del segell Visceral Records), amb clares influències de pop-soul i funky i amb tocs de jazz i hip-hop.

L’acte, que serà gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les set del vespre i es durà a terme a la planta principal del Centre Comercial .

A partir del proper divendres les instal·lacions  de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, elegant i càlida, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial . Els últims anys l’Espai ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars i que es mantenien com a sorpresa fins a última hora i també amb flashmobs.
Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori així com transmetre valors positius.