L'estació d'esquí de la Masella, primera a inaugurar la temporada

Els amants de l'esport blanc han pogut gaudir de les primeres baixades aquest matí

L'estació d'esquí de la Masella ha inaugurat la temporada d'esquí aquest divendres, convertint-se d'aquesta manera en la primera dels Pirineus en fer-ho. Els aficionats a l'esport blanc han respost molt bé i un bon grapat d'esquiadors s'han desplaçat a l'estació per fer els primers descensos. Un cop han fet les primeres baixades han explicat que la neu estava ''força bé'' i aquest fet els ha permès gaudir d'una ''excel·lent'' jornada d'esquí. Maite Martí, directora comercial de Masella, ha explicat que aquest cap de setmana l'estació ja gaudirà de 5 quilòmetres de pista per esquiar i que esperen anar obrint la resta de l'estació de manera progressiva. A la de Masella s'espera que el dissabte dia 18 de novembre s'hi afegeixi l'estació aranesa de Baqueira Beret, si el temps acompanya.
 
La inauguració de la temporada s'ha pogut fer gràcies a les nevades dels darrers dies i a la neu que han pogut produir. Martí ha explicat que esperen que sigui una de les temporades més llargues dels darrers anys i amb aquest objectiu han començat a treballar.

La majoria d'esquiadors han manifestat que arran de les darreres nevades ja estaven pendent de l'obertura de l'estació i tan bon punt es va confirmar aquest dijous s'ho van programar per poder esquiar.

Des de l'estació s'ha volgut celebrar l'inici de temporada, que coincideix amb el 50 aniversari de l'estació, amb el desplegament d'una pancarta on s'hi podia llegir ''Primera estació oberta dels Pirineus'' acompanyat d'un 50. Aquest divendres s'ha obert la pista i el telecadira de Coma Oriola i aquest cap de setmana s'hi sumaran cinc pistes i dos remuntadors més.

Si les condicions meteorològiques acompanyen, l'estació romandrà oberta més de 5 mesos.