Zidane: ''Hem patit un problema de concentració''

L'entrenador blanc es nega a fer autocrítica

L'entrenador del Real Madrid, Zinedine Zidane, ha mostrat pocs signes d'autocrítica en la roda de premsa posterior a la derrota que ha entomat aquesta tarda enfront el Girona FC a Montilivi. El francès ha assegurat que tot plegat ha estat fruit d'una "manca de concentració" en els dos gols i ha evitat assenyalar els jugadors. "Avui hem jugat bé i no ens ha faltat intensitat, els jugadors s'han esforçat i em molesta perquè tot plegat és un tema de concentració", ha reblat.

Amb tot, Zidane assegura que "ara és hora d'anar a casa i descansar" per demà "analitzar el partit" i preparar-se per a l'enfrontament del proper dimecres contra el Tottenham a la Champions. En aquest sentit no s'ha mostrat preocupat per anar a vuit punts del FC Barcelona i ha apuntat que "ens podem aixecar. Tindrem dies millors i la resta de rivals perdran punts al llarg de la temporada".

Preguntat sobre si els seus jugadors denoten apatia envers a la Lliga, Zidane ho ha negat rotundament; "no fa mandra, és el nostre dia a dia i el que dius serà la teva sensació però no la nostra". L'entrenador blanc ha explicat que el problema ha residit en "no matar el partit" quan anaven per davant al marcador; "quan arribes al descans guanyant per 1-0 has de ser conscient que el rival et pot fer mal a la represa".