El Titànic blanc s'enfonsa a Girona

Els de Machín destrossen al Real Madrid remuntant en quatre minuts

Són festes de Sant Narcís i el Girona FC ho ha celebrat amb una victòria històrica davant del Real Madrid. Els blanc-i-vermells han aconseguit una remuntada gràcies als gols de Stuani i Portu, que han deixat en l'oblit el gol d'Isco en la primera part. Els tres punts es queden a Montilivi, l'escenari d'una tarda per emmarcar.

Per afrontar el matx Machín ha introduït alguns canvis a l'onze respecte a l'últim partit de lliga. A la defensa, ha recuperat a Marc Muniesa, que ha substituït Ramalho. També ha tornat a la titularitat el capità Àlex Granell. Stuani, després de cumplir sanció, ha estat l'escollit com a referent en atac.

El matx s'ha inciat amb un Girona que volia prendre la iniciativa davant d'un Real Madrid pacient. Els locals han pogut obrir el marcador amb un xut de Pablo Maffeo que s'ha estavellat al pal. Com a resposta, al minut 11 els de Zidane han aprofitat els espais per fer un contraatac. Bono ha refusat el primer xut de Cristiano Ronaldo però la pilota ha arribat a Isco que l'ha enviat al fons de la porteria per avançar els blancs.

El gol no ha desinflat els blanc-i-vermells que han seguit pressionant amb arribades i centres sense èxit. El conjunt madrileny, a l'espera, ha tingut un xut de Cristiano que ha atrapat Bono i un remat alt de Benzema. Al minut 34, els de Machín han tingut una ocasió d'or per empatar el partit. Ha estat Portu que ha rematat al pal. La pilota s'ha passejat per la línia de gol però no ha arribat cap jugador dels locals.

A la represa, el Girona ha sortit amb energia i ganes de remuntada. El Real Madrid ha tingut una ocasió de Benzema que Aday a tret sota pals. Al minut 53, ha arribat el gol pel conjunt gironí. Una bona acció de Pere Pons ha arribat a Stuani, que ha regatejat Nacho i, superant Kiko Casilla, ha empatat el partit. Però això no ha estat tot per part dels locals. Quatre minuts després de l'empat, Portu ha marcat el segon fent possible la remuntada del Girona. El gol ha estat gràcies a un refús de Casilla que ha arribat a Stuani. L'uruguaià ha rematat i la pilota ha arribat a Portu que amb un xut d'esperó ha fet el segon.

El Real Madrid, superat per l'intensitat d'un brillant Girona, no ha pogut capgirar el marcador. Al tram final, han intentat crear perill. Al 83, Lucas Vázquez ha fet un gol en fora de joc i Asensio ha vist com el seu xut acabava a les mans de Bono. Però res ha pogut amargar una tarda de festa pel Girona que ha fet vibrar Montilivi amb una victòria històrica.