Dos lladres s'emporten joies per valor de 5.000 euros d'una joieria de l'Espai Gironès

Van aprofitar el descuit d'una empleada per perpetrar el robatori

Dos lladres han forçat una vitrina de la joieria José Luis de l'Espai Gironès a Salt i s'han endut set peces d'or valorades en 5.000 euros. Cap a les tres menys deu minuts de la tarda d'ahir, els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta quan, des de la joieria, han activat el polsador d'alarma per atracament.

Quan els agents han arribat al lloc, han comprovat que hi havia desperfectes poc visibles en una de les vitrines i que faltaven joies. Segons ha detallat la treballadora, dos homes han aprofitat un descuit per forçar la vitrina on hi havia les joies i endur-se set peces d'or. Posteriorment han comprovat que les joies tenien un valor d'uns 5.000 euros.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els atracadors, que no anaven armats o, com a mínim, no van esgrimir cap arma. Compten amb la descripció d'un d'ells que, segons l'empleada, era baixet, morè, calb i anava vestit amb pantalons grisos i sabates negres.

A més, a l'Espai Gironès també hi ha càmeres de videovigilància que podrien ajudar a descobrir la identitat dels dos suposats autors d'un robatori amb força.