Troben morta a la dona de 84 anys de Cervià de Ter desapareguda des de dimecres

El vehicle que conduïa la víctima va caure per un desnivell de set metre

La veïna de Cervià de Ter (Gironès) que va desaparèixer fa dos dies ha aparegut morta aquest divendres a Cornellà de Terri (Pla de l'Estany). L'avís l'ha donat un motorista pels volts de les tres del migdia quan ha trobat el cotxe que conduïa la víctima bolcat al quilòmetre 3 de la carretera GI-514, al veïnat de Tomet.

El vehicle va caure per un desnivell de set metres quan circulava en direcció a Medinyà i va quedar estimbat en una riera que hi ha en aquest tram. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers i tres més dels Mossos. La dona, Teresa Nierga, tenia 84 anys i vivia sola.

Dimecres al matí va agafar el cotxe per anar al mercat a Banyoles i després va conduir fins a Camós (Pla de l'Estany). Allà va ser on se la va veure per darrera vegada. Des d'aleshores, es va activar dispositiu per intentar localitzar-la. La recerca s'havia intensificat aquest dimecres per terra i aire amb efectius Mossos d'Esquadra, Bombers i Agents Rurals que la buscaven per la zona compresa entre Bordils, Cervià, Cornellà del Terri i Sant Julià de Ramis.