Detingut el lladre que va assaltar una veïna de Flaçà i va agredir sexualment

L'home ha entrat a presó després

A presó l'home de 24 anys que fa tres mesos va entrar a robar en una casa de Flaçà i va acabar agredint sexualment la propietària del domicili. Els Mossos l'han enxampat en un restaurant de l'Estanyol. El lladre va aconseguir escapolir-se dels agents camp a través, aprofitant que la casa es troba aïllada del nucli urbà. Més tard va despistar els policies ficant-se dins d'una riera.

Des d'aleshores els agents de l'AIC li han estat seguint els passos fins que el passat 5 d'octubre el van poder detenir. Després de passar dos dies a la comissaria, el jutge l'ha enviat a la presó de forma preventiva.

Tot plegat es remunta el passat 6 de juliol quan el lladre va entrar a la casa de la víctima aprofitant que la porta del pati del darrere estava oberta. Un cop a dins, i armat amb un ganivet, l'home va amenaçar la propietària que estava asseguda al sofà, posant-li l'arma al coll. La víctima estava sola en aquell moment ja que el seu marit havia sortit.

Després d'exigir-li que li donés els diners i articles de valor, l'assaltant va colpejar la dona, a qui va provocar diversos morats, i la va agredir sexualment. De la casa va fugir amb diversos aparells electrònics, entre ells una tauleta, un ordinador i un telèfon mòbil. També es va emportar diners (uns 60 euros) i diverses joies propietat de la víctima.