El Girona FC s’emporta un punt de Leganés

El conjunt gironí empata amb els ‘’pepiners’’ en un partit amb poques ocasions i sense gols

El Girona FC ha empatat contra el Leganés (0-0) en un partit igualat i sense gols. Els de Machín no han aconseguit materialitzar les poques ocasions que han generat davant un rival que ha dominat però creant poc perill. El conjunt gironí marxa de Leganés amb un punt que trenca la ratxa de dues derrotes consecutives.

Per afrontar aquest cinquè duel de lliga, Pablo Machín ha escollit un onze diferent al que havia utilitzat fins ara. El tècnic ha optat per col·locar dos puntes a dalt, Stuani i Kayode, sacrificant a Portu. També ha donat la titularitat a Pablo Maffeo per Aday i ha tornat Alcalà substituint Bernardo.

L'inici del matx ha estat marcat per una major intensitat dels locals. Només començar, el Leganés han pogut obrir el marcador amb un xut de Szymanowski que ha acabat al travesser. El Girona, també ho ha intentat amb un remat de Stuani que ha sortit per damunt de la porteria. Els locals dominaven davant un Girona dormit i sense idees.

Poques ocasions per part dels dos conjunts. Dels ''pepiners'', Beauvou i Szymanowski  ho han intentat sense èxit. Per part dels gironins, Stuani i Kayode han creat cert perill però ha faltat contundència.

A la represa, el Leganés ha presionat però sense crear excessiu perill. Els locals han tingut un contracop que Gabriel ha enviat fora. Al 60, el Girona ha pogut fer el 0-1 després d'una falta enverinada d'Àlex Granell que Cuéllar ha enviat a córner. Pocs minuts després, l'ha tingut Juanpe amb una rematada que ha acabat al travesser.
Machín ha mogut la banqueta, han entrat Bernardo, Douglas Luiz i Portu, però res ha servit per sacsejar l'equip. Quan faltaven 10 minuts de partit, un gol d'Amarabat no ha pujat al marcador per fora de joc. Al tram final, el Girona ha tingut l'última, però Douglas Luiz ha enviat la pilota per damunt de la porteria rival.