El Festival Acústica tanca la 9a edició amb una assistència d'unes 38.000 persones

En total s'han congregat 3.000 assistents més que l'any passat

D'altra banda la programació de la plaça Josep Pla també ha contribuït al creixement amb plens les nits de dijous amb La Troba Kung-Fú, divendres amb Mishima i dissabte amb The Cabriolets, el grup de Bimba Bosé.

Els concerts de pagament també han tingut una major ocupació gràcies a un millor aprofitament de l'espai de seients que ha permès situar-hi 670 cadires. El concert de divendres de Love of Lesbian va deixar molta gent a les portes del Claustre del Muntaner després d'exhaurir les entrades el dia abans del concert. L'experiència del karaoke-live també ha estat molt positiva. Cadascuna de les dues nits hi han cantat més de quaranta persones quedant-se gent en llista d'espera després de l'actuació.

Pel que fa a la Fira de Menjars del Món, tot i haver-se reduït l'espai a la Rambla, s'han mantingut unes xifres similars a la de l'any passat i ha assolit una mitjana de 1.500 persones diàries que han triat aquesta opció per sopar.

L'edició 2011 serà la del desè aniversari. Segons Pascual, 'caldrà estudiar-ho meticulosament en les properes setmanes perquè hi ha molts projectes per tirar endavant però s'han de tenir en compte tots els recursos que podrem disposar'.