Girona i Málaga busquen la primera victòria de la temporada

Els gironins venen d'un empat mentre que els malaguenys no han puntuat fins ara

La lliga no s'atura. Després de l’empat de dissabte passat contra l’Atlético de Madrid, el Girona rep avui a Montilivi (20:15h BeIN LaLiga) al Málaga. Aquest segon partit de lliga es preveu disputat, ja que els dos equips busquen la primera victòria de la temporada.

Els blanc-i-blaus arriben necessitats després de perdre 0-1 a casa davant l'Eibar, en un partit on el Málaga es va veure amb dificultat per crear perill a l’àrea rival.  El principal objectiu de Michel, doncs, serà potenciar a un dels seus jugadors estrella, el davanter Borja Bastón.

La visita del Málaga suposarà el retorn a Girona d’un dels herois de l’ascens, Miguel Cifuentes. Tot i que el carriler, que va jugar cedit dues temporades sota les ordres de Machín, probablement haurà d’esperar a la banqueta per tornar a trepitjar la gespa de Montilivi.

El conjunt gironí, per la seva banda, afronta el partit amb l’autoestima alta després de la gran actuació davant de l’Atlètic la passada setmana (2-2). L’onze pel partit contra el Málaga, tal com ha afirmat Pablo Machín en roda de premsa, té “moltes possibilitats” de ser el mateix utilitzat contra els matalassers.  

Altre cop a Montilivi però ara sent propietat del Manchester City, el Girona vol els tres punts per materialitzar les bones sensacions de l’estrena a la màxima categoria. Una victòria que, segons el tècnic blanc-i-vermell, “donaria molta tranquil·litat i moral a l’equip”.