Escorcollen tres pisos més a Ripoll en el marc de la investigació pels atemptats

Els agents han entrat de matinada en un bloc del carrer Raval de de Sant Pere

  • Un dels habitatges registrats aquesta matinada a Ripoll amb el precinte. ACN
    Un dels habitatges registrats aquesta matinada a Ripoll amb el precinte
    Fotos: ACN
  • Imatge exterior de l'edifici del carrer Raval de Sant Pere de Ripoll on s'han fet registres. ACN
    Imatge exterior de l'edifici del carrer Raval de Sant Pere de Ripoll on s'han fet registres
    Fotos: ACN

Nous registres a Ripoll en el marc de la investigació pels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils del dijous passat. Una vintena d'agents de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra, entre els quals hi havia policia científica, han entrat de matinada a l'edifici número 13 del carrer Raval de Sant Pere. Durant l'actuació, han escorcollat tres pisos, que han precintat juntament amb la porta del darrere que dona accés a un pati exterior.

Alguns veïns, que han preferit no identificar-se, han explicat que sospiten que alguns joves entraven al bloc per aquesta porta i que havien ocupat il·legalment els habitatges. Malgrat això, han assegurat que no relacionaven els nois amb els presumptes autors dels atemptats.

Els escorcolls s'afegeixen als que en les darreres hores la policia ha fet a les cases dels terroristes i també de l'imam de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, a banda d'entrades a la mesquita que regentava el presumpte cervell de la trama fa uns mesos. Els agents buscaven informació relacionada amb l'activitat que Es Satty realitzava al centre.