El Girona arrenca un empat davant l'Atlètic en un debut frenètic

Stuani ha avançat amb dos gols els gironins que s'han quedat curts (2-2)

El Girona FC s'ha estrenat aquest vespre a Primera Divisió trepitjant fort. Els de Pablo Machín han empatat a dos contra l'Atlètic de Madrid en un partit frenètic i dominat pel conjunt local. Tot i guanyar 2-0 a la primera part, el Girona no ha sabut aprofitar l'avantatge al marcador ni tampoc l'expulsió de Antoine Griezmann.

La primera part ha estat dominada pel conjunt gironí, que no s'ha fet petit davant d'un rival com l'Atlètic de Madrid. El Girona ha sortit amb intensitat i al minut 7 Christian Stuani ha avisat a Oblak amb un xut que ha desviat el porter. Poc després, Aday Benitez enviava una pilota al lateral de la porteria dels de Simeone.

Al minut 22 ha arribat el gol del Girona. Granell ha penjat la pilota a l'àrea i Stuani ha perforat la porteria d'Oblak amb un potent cop de cap. Dos minuts després, l'uruguaià tornava a marcar, altre cop amb el cap. El Girona ha sotmès a un Atlètic desaparegut i al minut 45 podria haver sentenciat el partit però Oblak ha salvat un gol sobre la línia de la porteria.

A la represa, els matalassers han sortit amb ganes. Als primers minuts Griezmann, de xilena, ha enviat la pilota a l'esquerra de la porteria d'Iraizoz. El Girona ha tingut també una ocasió clara gràcies a un remat de Bernardo que ha aturat Oblak. Al minut 67, ha arribat l'expulsió de Griezmann, que ha caigut a l'àrea quan Iraizoz intentava aturar-lo. L'àrbitre ha interpretat que s'havia tirat i inicialment l'hi ha ensenyat una groga per, acte seguit, expulsar-lo amb una vermella directe al ser increpat pel jugador que li ha dit "ets un cagat".

L'Atlètic però no s'ha rendit i al 73 Correa ha disparat amb força per anotar el primer. Als darrers minuts, el partit ha quedat obert i Giménez ha aconseguit igualar el marcador superant a Iraizoz amb un cop de cap. Al 93, una excel·lent actuació d'Oblak evitava un gol que podria haver donat la victòria al Girona després d'una jugada enrevessada que ha rematat Kayode al cos del porter.