Pablo Machín renova amb el Girona FC fins el 2019

El sorià ha signat avui l'acord amb el club

L'entrenador Pablo Machín i el Girona FC han renovat la seva confiança i compromís mutu signant la renovació per una temporada més, de tal manera que la seva vinculació contractual s’allargarà fins el juny de 2019.

El tècnic sorià va arribar a Montilivi el març de 2014 amb l’equip situat en la última posició de la taula classificatòria. Machín va superar amb èxit aquest primer repte i l’equip va salvar la categoria. A la següent temporada, els blanc-i-vermells són a punt d’assolir l’ascens directe però finalment entren al playoff i cauen eliminats pel Real Zaragoza. A la temporada 2015-2016, de nou l’equip realitza un magnífic curs que el situa, una altre vegada al playoff. Supera la primera eliminatòria però cau, a la última ronda, davant Osasuna.

Finalment, el 4 de juny el Girona disputa l’últim partit de lliga de la fase regular. En un Montilivi ple de gom a gom i davant el Zaragoza, els de Machín sumen un punt que els permet assolir la segona plaça i l’ascens directe a Primera Divisió.