Manel actuarà al concert gratuït de l'Acústica amb Els Amics de les Arts

El concert serà el dissabte 2 de setembre a les 23h

Els organitzadors del festival Acústica de Figueres (Alt Empordà) han desvetllat el grup sorpresa que actuarà el dissabte 2 de setembre a les onze de la nit a la Rambla. Aquest no és altre que Manel, el qual arriba per quarta vegada al certamen altempordanès però aquest cop de forma gratuïta. Els barcelonins compartiran escenari amb Els Amics de les Arts que també interpretaran temes del nou llarga durada "Un estrany poder" a partir de la una de la matinada.

Els darrers dies el rumor que Manel seria el darrer grup en incorporar-se s'havia confirmat pels mateixos usuaris a través de la pàgina oficial del festival. Els organitzadors havien donat com a pista un grup que "li agrada molt el mar" adjuntant un vídeo del mediterrani.

L'acústica se celebra del 31 d'agost al 3 de setembre amb l'objectiu de superar els 100.000 visitants de l'edició anterior. Entre els concerts gratuïts en destaquen Txarango, Bebe, C. Tangana, ZOO, Blaumut, La Iaia, Gertrudis o Itaca Band.

El concert inaugural protagonitzat per Rosalia & Refree de dijous 31 d’agost als Jardins del Consell Comarcal, ja ha venut més de la meitat de les entrades.