La reparació del paviment del Mercat del Lleó de Girona començarà dilluns que ve

Les instal·lacions estaran tancades al públic del 14 al 20 d’agost

L’Ajuntament de Girona iniciarà la setmana que ve les obres de reparació del paviment del Mercat del Lleó. Per aquest motiu, les instal·lacions estaran tancades al públic del 14 al 20 d’agost, tanmateix les parades de pagesos i de roba ubicades a l’exterior de l’equipament –a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba- funcionaran amb normalitat.

L’obra, supervisada pels serveis tècnics municipals, consistirà en la reparació amb resines de metacrilat de les parts malmeses pel desgast produït per l’ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades. S’actuarà a la planta de parades i al soterrani del Mercat.

Aquesta obra forma part del pla de millora del Mercat del Lleó, que es va iniciar des de l’Ajuntament el 2016 amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar aquest espai. Durant els últims mesos s’han portat a terme treballs de pintura interior i exterior a l’equipament, s’ha regulat l’aparcament a la plaça i, en les darreres setmanes, s’ha autoritzat la retolació identificativa del Mercat del Lleó a la façana de l’edifici.

El gener de 2017 l’Ajuntament de Girona va acordar amb la Junta Directiva de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó reparar el paviment durant el mes d’agost per minimitzar les possibles afectacions que aquesta actuació pogués ocasionar