Ferida una noia a les costelles en rebre una pedrada a Cadaqués

La víctima estava asseguda en un banc amb unes amigues quan ha rebut l'agressió

Nou incident a Cadaqués (Alt Empordà). Aquest cop ha estat una agressió a una noia que estava asseguda en un banc del carrer Miquel Rosset acompanyada d'unes amigues. Poc després de les sis del matí un individu ha llançat una pedra en forma de punxa que ha ferit la jove en una costella. Tot i que les companyes de la víctima han intentat esbrinar qui havia tirat el roc, la gran quantitat de gent que hi havia a la zona ha fet impossible trobar l'agressor.

La noia ha estat atesa per una ambulància que l'ha traslladat a fer unes radiografies a l'Hospital de Figueres on han vist que tenia una fractura a les costelles.

Aquest dijous ja es va produir un altre incident en el mateix carrer de Cadaqués que va acabar amb una dona detinguda per la Policia Local. Va ser una baralla entre cinc i sis persones a cops de bombona de butà i cinturó. Quan van arribar els agents alguns dels que s'esbatussaven van sortir corrent i només va quedar un noi estès a terra, víctima de l'agressió i que no va denunciar.