El criador de gossos ratifica les amenaces al jutjat contra els Agents Rurals

L'investigat acusa les administracions de fer "una operació contra ell"

El criador de gossos de Sils (Selva) investigat per amenaçar el cos d'Agents Rurals després del doble crim d'Aspa (Segrià), s'ha ratificat en les seves paraules, aquest cop davant el titular del Jutjat d'instrucció 2 de Girona.

Jordi Manuel Bonet ha assegurat, a més, que ell és "el més amenaçat" i considera que hi ha "una operació" en contra seva per part de l'administració. "No m'acolloniré, aniré fins al final. Algú ha d'anar a la presó, o ells o jo", ha etzibat.

Per la seva banda l'advocat dels Agents Rurals, Albert Requena, ha explicat que estudien ampliar la denúncia per un delicte de calúmnies. "No només ha tornat a amenaçar el cos sinó que els ha insultat dient-los rates i lladres, i això és inadmissible", ha reblat Requena.

Bonet, que ha titllat els Agents Rurals "d'ignorants", assegura que qui està amenaçat és ell. De fet, el criador diu que "no hi ha cap col·lectiu que no tingui queixes del cos. Tothom s'hi emprenya", ressalta.

La polèmica va saltar quan Bonet va fer un escrit al Facebook titllant els Agents Rurals de "fills de puta" i afirmant que no descartava "carregar-se'n uns quants".

Centrat en les amenaces

Bonet ha explicat que la declaració amb el jutge "ha anat bé" i que s'ha centrat en la qüestió de les amenaces. En aquest sentit, el criador de gossos ha recordat que en cap moment va assegurar que els mataria, sinó que "no ho descartava". "Ells no han de venir a casa meva, i si venen és normal que els digui que fotin el camp", comenta.

Amb tot, l'investigat segueix pensant que "és un problema dels Agents Rurals" i deixa clar que "no s'acollonirà". "Jo sé fins on puc arribar", ha reblat. Bonet diu que el cos "no havia d'anar a fer res" a la seva finca, i que hauria d'haver estat l'ajuntament en tot cas qui havia de personar-s'hi.

En aquest punt, l'advocat Albert Requena recorda que les actuacions dels Agents Rurals estan emparades per la llei i ressalta que, tot i que jurídicament es podrien discutir, "no justifica" les amenaces que Bonet ha fet contra el cos.

Dos gossos perduts

Bonet també ha volgut denunciar que li han perdut dos cadells que van néixer quan els gossos van ser intervinguts. En concret se li van requisar dotze animals. Una de les femelles va tenir sis cadells, dels quals només en queden quatre. "Vull que m'expliquin on són aquests dos gossos", ha conclòs.