L'Ajuntament de Figueres assenyala a l'oposició com els culpables de la marxa del Festival de Circ

Qualifiquen la marxa del cartamen a Girona d'una notícia "trista"

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha reaccionat a la notícia referent a la marxa del Festival Internacional de Circ a Girona disparant contra els grups a l'oposició. En un comunicat emès hores després de fer-se pública la informació, el govern municipal qualifica d'"un fet molt trist" la desaparició del festival i assegura que s'ha perdut davant "la voluntat explícita d'un sector de la ciutat" com també pels "altres partits polítics que s'hi han oposat explícitament només per ser un projecte del govern de Marta Felip".

En aquest sentit, des del consistori se'ls assenyala ja per la seva oposició activa com també per haver-se "amagat sota l'abstenció o per la dilació i el posar-s'hi de perfil, deixant que ho decideixi una consulta ciutadana".

L'equip de govern no només dóna per perdut el Festival de Circ sinó també el projecte del Museu del Circ en detriment d'una ciutat (Girona) que "aposta fort pels projectes de ciutat, independentment de si s'està o no s'està al govern o de qui ho proposa".

Finalment, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha volgut desitjar el millor per als promotors del festival en la nova etapa que s'obrirà a la capital de província l'any vinent.