Denunciat a Olot un motorista que tenia un sistema per amagar la matrícula

Li han retirat 6 punts i sancionat amb 6.000 euros

Els Mossos d’Esquadra van denunciar el 6 de juliol un conductor de nacionalitat suïssa, com a presumpte autor d’una infracció de la Llei de Seguretat Vial.

El mateix dia 6, una dotació de trànsit estava realitzant una vigilància a la carretera N-260a al terme municipal d’Olot, en direcció Ripoll, quan va veure circular una motocicleta sense la placa de matrícula. Els agents van fer un seguiment del vehicle i el van aturar al punt quilomètric 88 de la mateixa via. Curiosament, en aquell moment la motocicleta duia la placa de la matrícula posada.

Davant la incongruència, els mossos van fer una inspecció a fons del vehicle i va descobrir que duia incorporat un sistema d’ocultació de la placa de matrícula per tal d’interferir en els sistemes de vigilància del trànsit.

Davant els fets, el conductor va ser denunciat per una infracció de l’article 77 de la Llei de Seguretat Vial, el qual sanciona circular amb un vehicle que té instal·lat inhibidors de radars o qualsevol altre mecanisme encaminat a interferir en el correcte funcionament dels sistemes de vigilància del trànsit.

Aquesta denúncia va comportar la pèrdua de 6 punts del carnet de conduir al conductor i una sanció de 6.000 euros.