Enxampen in fraganti cinc homes quan robaven en una casa de Palol de Revardit

Foren localitzats en un cotxe a tocar de l'immoble amb els diners que s'havien endut

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Palol de Revardit (Pla de l'Estany) el 6 de juliol a cinc homes, d'entre 20 i 38 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els fets van tenir lloc pels volts de les set de la tarda d'aquell mateix dia quan la policia va rebre l'avís d'activació de l'alarma d'una casa del municipi.
 
En arribar al lloc, els agents van veure un vehicle estacionat amb els cinc persones a l'interior, que coincidien amb la descripció facilitada per un testimoni. Després de realitzar diverses comprovacions, la patrulla va constatar que sobre una de les persones hi constava una ordre de detenció pendent d'un jutjat de Sabadell i que les altres duien un total de 750 euros, amagats entre la roba que duien posada.
 
Una dotació de paisà va comprovar que els lladres havien entrat per la port posterior del domicili forçant una finestra de la primera planta i se n'havien endut diners. El testimoni els va reconèixer a tots cinc. Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició judicial l'endemà i el jutge en va decretar la llibertat.