El vídeo d'un conductor criticant els ciclistes que ocupen tota la carretera es torna viral

Circulava per la C-65 al seu pas per Llambilles

El vídeo d'un conductor que circulava per la C-65 al seu pas per Llambilles i que critica als ciclistes que circulen ocupant la totalitat de la carretera s'ha tornat viral a Facebook.

El seu autor, Marc Fèlix, es va trobar el passat diumenge 4 de juny amb un grup de ciclistes que circulaven en un grup de tres, fet que va provocar l'alentiment de la circulació. En la narració, Fèlix explica com en una via on es permet arribar als 90km/h, es veia obligat a seguir una caravana de vehicles que no superaven els 40km/h. El conductor, visiblement molest, argumenta com els ciclistes "no paguen impost de circulació ni tant sols tenen assegurança" i, malgrat tot, "hem de fer cua perquè la llei protegeix a les bicicletes i els permet conduir en fileres de tres"

Amb tot, l'autor del vídeo reclama "sentit comú" als ciclistes i que circulin "en una sola fila per a molestar el mínim possible" ja que del contrari es poden donar situacions com els atropellaments.

L'enregistrament es va realitzar durant la celebració d'una prova del Sea Otter Europe que tenia lloc aquest cap de setmana a Girona. La cursa es feia a carretera oberta i no es va tallar el trànsit.