Sis detinguts en tres dies per tràfic de marihuana i haixix a la Jonquera

Els agents els han intervingut 21 quilos de marihuana i 6 d'haixix amagats en vehicles

La Guàrdia Civil ha detingut entre el 19 i el 21 de maig sis persones per tràfic de marihuana i haixix. Els agents han intervingut als detinguts, de diverses nacionalitat, un total de 21 quilos de marihuana i 6 d'haixix. La primera detenció es va produir sobre les quatre de la matinada del passat 19 de maig quan una patrulla de la Guàrdia Civil va realitzar un control rutinari a un autobús de línia regular que realitza el trajecte Murcia-Marsella i van sospitar de dues maletes situades a la bodega del vehicle. Després d'identificar el propietari de les maletes, van obrir-les i van trobar-hi diversos paquets embassats al buit que duien marihuana, amb un pes de 14 quilograms. L'home, de 72 anys i de nacionalitat espanyola, va quedar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública.
 
La segona intervenció es va dur a terme a la matinada del dia 20 quan els agents van indicar a un vehicle amb matrícula espanyola que s'aturés. El vehicle, ocupat per tres persones, circulava en direcció a França i després d'identificar als ocupants, dos home i una dona, tots ells de nacionalitat russa, els agents van descobrir en un buit de la part posterior al costat del dipòsit de gasolina, uns paquets d'haixix, amb un pes de 3,2 quilograms. Les tres persones també van quedar detingudes també per un delicte contra la salut pública.

L'última actuació es va dur a terme la nit del passat 21 quan els guàrdia civils van descobrir a l'interior de les portes posteriors i del maleter d'un vehicle un total de 2,8 quilos d'haixix i 7 de marihuana. En el vehicle, de matrícula italiana, hi viatjaven dues persones, un home de 30 anys i una dona de 47 anys, tots dos italians, que van ser detinguts per un suposat delicte contra la salut pública. Es van instruir diligències que van ser entregades juntament amb els detinguts i la droga al Jutjat de Guàrdia de Figueres.