Un detingut per ferir un agent de la Policia Local de Cadaqués d'un cop de peu a la cara

L'ajuntament es personarà com acusació particular i posarà càmeres de seguretat al municipi

Una nombrosa baralla en una zona d'oci nocturn coneguda com La Felipa de Cadaqués a les sis de la matinada del passat dissabte va acabar amb un jove detingut per agredir d'un cop de peu a la cara un agent de la Policia Local. Tot plegat va passar la matinada de dissabte quan un grup de joves es va començar a barallar al carrer Miquel Rosset.

Arran de la discussió, una patrulla de la Policia Local de Cadaqués es va presentar a la zona i va ser aleshores quan a la baralla s'hi van sumar una desena de persones més. Tot i que els agents van intentar posar calma, al final van haver de demanar reforços als Mossos, al veure que un dels joves, va agredir un agents d'un cop de peu a la cara. El detingut, que té coneixements de Karate, va fracturar el pòmul i ferir greument l'ull del policia.

Al final els Mossos van intervenir i es van emportar detingut el jove que està previst que passi a disposició del jutge de Figueres aquest diumenge, acusat d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat. La policia es va emportar les imatges d'una càmera de seguretat d'un restaurant de la zona per poder investigar els fets, a més d'identificar els autors de la baralla.

L'ajuntament es personarà contra l'agressor

Els fets han provocat la reacció de l'Ajuntament de Cadaqués que ha decidit personar-se com acusació particular contra el jove que va agredir el policia. El seu alcalde, Josep Lloret, diu que "és inadmissible" i ha desitjat una ràpida recuperació a l'agent ferit.

Lloret també ha confirmat que ja han demanat i obtingut el permís per poder instal·lar tres càmeres de seguretat en aquesta zona d'oci de Cadaqués. El batlle però, ha reclamat més presència dels Mossos. "Som conscients del dèficit de personal que tenen, però volem més vigilància sobretot a l'estiu", ha reblat Lloret.

Es dona la circumstància que a la zona de La Felipa – on es concentren la majoria de bars d'oci nocturn- s'ha produït un altre incident la matinada de diumenge. En aquest cas es tracta d'un apunyalament a un home per part d'un conegut seu. Veïns de la zona reconeixen que estan farts d'incidents com els que s'han produït aquest cap de setmana.