Guia per a invertir en opcions binàries

Com guanyar diners sense perdre el cap i la butxaca

T'interessen les notícies sobre valors i mercats? Estàs atent a l'evolució de les cotitzacions dels diferents actius financers? Si la resposta és sí, segur que moltes vegades has predit que un mercat seria alcista o baixista després de llegir una o diverses informacions. Però, quantes vegades has convertit aquesta opinió en una oportunitat de negoci? Probablement poques. La majoria d'instruments d'inversió a curt termini requereixen d'un capital i d'unes cobertures que no estan a l'abast dels particulars. Una solució a aquest problema són les opcions binàries, un producte d'inversió que té com a principal característica predir si el preu d'un bé pujarà o baixarà durant un període concret i tan sols hi ha dues opcions: guanyar o perdre.

Per començar a operar amb opcions binàries és important treballar amb un broker regulat i de confiança. A www.opcionesbinarias.site ofereixen una llista de plataformes regulades, que a més disposen de versió mòbil i app, el que facilita l'operativa. A més, el web ofereix consells per a negociar, suport a l'inversor i seguretat. Tot i que invertir en opcions binàries és senzill, com més coneixements dels mercats financers es tinguin, millor. És per això, que aquesta web inclou articles amb els secrets d'aquest mercat i, fins i tot, alertes per prevenir possibles estafes.

En els darrers anys, les opcions binàries han anat guanyant terreny entre els inversors. L'octubre del 2015, Bloomberg Businessweek publicava "The future of trading: Binary Options", on ja s'exposava que, per a l'inversor informat, les opcions binàries representaven una oportunitat de convertir les seves opinions en beneficis amb uns costos d'entrada molt baixos.

Els mercats financers mundials mouen milers de milions cada dia. Amb les opcions binàries, és més senzill que mai aprofitar les oportunitats que ofereixen. I no cal ser un expert financer amb anys d'experiència per accedir a aquesta via per obtenir ingressos addicionals. Tampoc cal un gran capital: Avui dia, el dipòsit mínim en les plataformes de binaris se situa entre els 10 euros i els 250 euros.

El preu del petroli Brendt se situarà avui a les 4 de la tarda per sobre dels 50,4 dòlars? L'euro es canviarà per sota els 1,09 dòlars demà a les deu del matí? Són preguntes sobre les quals un inversor pot creure tenir una resposta i que, gràcies a les opcions binàries, també pot oferir una important rendibilitat.

Un dels consells per començar a operar en opcions binàries és elegir un broker que ofereixi la possibilitat d'operar en mode de proves. D'aquesta manera podrem aprendre sense risc: És important que els inversors novells aprenguin a analitzar els actius i que estudiïn tota la informació financera que hi hagi a l'abast. Guanyar diners és l'objectiu de qualsevol inversor, però cal ser caut a l'hora d'invertir. Les presses mai són bones. Per això, cal acudir a assessors financers independents i de confiança. InverConsulting EAFI, amb experts en banca privada que ajuden a invertir patrimoni en els millors actius financers del mercat, són un exemple d'experts en assessoria que solen obtenir rendibilitats molts superiors a les que ofereixen els productes de les entitats financeres tradicionals.