Antifrau investiga a l'exalcalde de Cadaqués per contractació il·legal

Hauria encarregat obres municipals a una empres de la qual n'és administrador

L'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha iniciat una investigació a l'exalcalde de Cadaqués (Alt Empordà), Joan Figueras (PDeCAT), per haver realitzat un contracte municipal a l'empresa de la qual n'és administrador mentre era el batlle del poble, segons ha informat El Mundo.

El membre del PDeCAT, també hauria utilitzat per la mateixa obra a operaris en nòmina de l'ajuntament tot i que es tractava d'un treball d'àmbit privat.

Figueras va ser alcalde de Cadaqués amb majoria absoluta entre els anys 2011 i 2015 després d'obtenir 8 regidors amb CiU. Durant el segon any del seu mandat, l'ajuntament va incloure entre els seus projectes obres de millora de l'església del municipi. Aquests treballs consistien en la instal·lació d'una bomba de calor i refredament al terra del temple. Aquestes obres es van computar entre 18.000 i 21.000 euros de mà d'obra.

Aquesta és la segona polèmica que implica a l'exalcalde de Cadaqués, després que ell i la secretària municipal se'ls investiga per la contractació del tren turístic.