Una 'runner' denuncia que van intentar violar-la a les Deveses de Salt

El jove anava vestit amb texans, tenia cabells curts i les dents una mica separades

Una noia ha denunciat als Mossos d'Esquadra que van intentar violar-la mentre feia 'footing' per les Deveses de Salt (Gironès).

Segons recull la denúncia interposada davant dels mossos, l'intent de violació va tenir lloc el dimecres poc abans de dos quarts de nou del vespre. La noia, que té 35 anys i és veïna de Salt, havia sortit a córrer per la zona de les Deveses quan va adonar-se que un jove l'estaria seguint.

La noia va malfiar-se'n, perquè va veure que ell no mantenia un ritme constant. A més, en una intersecció, va adonar-se que portava uns texans estrets, en comptes de roba d'esport. Segons relata la jove, va cridar-li que la deixés en pau, va apujar el ritme i va intentar modificar el recorregut, per apropar-se a zones per on passa més gent.

Cap a una zona arbrada

Però no va ser-hi a temps. De sobte, segons consta a la denúncia, el desconegut se li va abraonar, la va empènyer cap a una zona arbrada i se li va ajaure al damunt. Allà, va dir-li que callés o la mataria. La noia va començar a forcejar amb l'agressor, a cridar i a colpejar-lo per desempallegar-se'n. Com que va veure que s'apropava gent, va cridar més fort i el jove va fugir corrents.

Aquest matí, ella ha anat a visitar-se al metge i després ha anat fins a la comissaria per presentar denúncia. Allà, hi descriu l'agressor com un jove de procedència marroquina, d'uns 25 anys i cabells curts. A més, precisa que anava afaitat i que, com a tret distintiu, tenia les dents una mica separades. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets i treballen per localitzar l'agressor.