Una paleta de colors amb motius florals, al cartell del 62è 'Girona, Temps de Flors'

L'autor és Pep Gelis de l'IES Santiago Sobrequés

Una paleta de colors amb motius florals serà la imatge del cartell de la 62a edició de Girona, Temps de Flors, que aquest any tindrà lloc del 13 al 21 de maig. L’autor del cartell és l’estudiant de segon de batxillerat de l’Institut Santiago Sobrequés Pep Gelis i Blanco. Aquest és el vuitè any que l’Ajuntament de Girona col·labora amb el centre educatiu perquè, a través de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic, s’esculli el cartell que representarà l’exposició floral.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l’acte de descoberta del cartell, que tal com és tradicional s’ha fet aquest matí al mateix institut gironí. “És un orgull que un cartell que reflecteix un esdeveniment tan important de Girona hagi sigut dissenyat des d’un centre educatiu, ja que corrobora aquesta vocació de ciutat educadora que tenim”, ha recalcat l’alcaldessa de Girona. Per la seva banda, el director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras, ha volgut agrair la confiança que dóna l’Ajuntament de Girona a l’institut amb aquesta col·laboració.

“Em sento molt satisfet de formar part del Girona, Temps de Flors amb aquest cartell en què he combinat un símbol de l’art, com és la paleta de colors, i les flors i que vol significar l’esclat de vida que porta aquest esdeveniment a la nostra ciutat”, ha manifestatl’autor del cartell, Pep Gelis i Blanco.

A l’acte d’aquest matí també hi ha assistit la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i dos representants de l’Associació Amics de les Flors, Montse Galí i David Marca.