Looks & Outfits, la moda actual

Escollir el tipus de roba i equipament necessari segons l'ocasió és vital per donar un tipus d'imatge determinada

La moda és un tema d'actualitat constant, i és un fet que podem veure reflectit en la societat actual de manera quotidiana, podent seguir qualsevol dels seus canvis i la seva evolució. Termes com "look", o "outfit" són tendència, utilitzats de forma comuna per a dirigir-se d'una forma molt més moderna i estilosa a les peces de roba que portem a sobre, o pensem portar després de la àrdua tasca d'escollir model.

Evidentment, i depenent de la situació per a la qual hagis de vestir-te, hauràs d'escollir un tipus de roba o una altra. Per exemple, per anar a un acte social sense norma d’etiqueta ni cap característica estipulada, podràs escollir qualsevol tipus de peces, i fins i tot, anar vestit de "sport" (esportiu), però per a un esdeveniment rellevant o una celebració, molt possiblement hagis de d'escollir alguna cosa una mica més elegant i adequada per a l'ocasió, com ara un vestit i/o vestit de jaqueta per a dones i homes, respectivament.

Els complements a l’hora de vestir

Existeixen gran quantitat de complements que podem utilitzar per a conjuntar amb qualsevol tipus de peça, així com amb el nostre propi cos i donar una sensació de major varietat i ser més visibles de cara als altres. Les polseres, penjolls o gorres per als cabells són molt populars, però sens dubte els millors complements, al mateix temps que útils a l'hora de vestir, són les motxilles. Es consideren molt més còmodes que les bosses de les dona, i a més ofereixen una major capacitat on poder guardar els objectes personals cada vegada que calgui sortir, així com qualsevol element que sigui necessari carregar en les teves sortides i puguin resultar útils en el transcurs del dia.

Podem veure com cada vegada aquests elements han anat guanyant una major presència pel que fa a la vestimenta diària, tant per al sexe femení com el masculí, essent molt convenient tenir una botiga de confiança a mà (https://mundomochilas.es/) on poder visualitzar els últims nous models de motxilla que surten al mercat i poder-les comprar sempre al millor preu, utilitzant-les en els teus propers outfits. És el complement perfecte.

Avantatges i inconvenients al mercat de segona mà

Malgrat hi ha persones que, evidentment, no disposen de la liquiditat econòmica suficient com per permetre una despesa tan extensa, ja sigui en peces de roba, com en els complements anteriorment citats, sempre poden recórrer al mercat de segona mà.

Adquirir roba de segona mà no és un fet tan inusual com la gent a priori pugui pensar: és un sector al qual hi van des de persones benestants a la recerca de certs models en concret que són difícils de trobar d’estrena perquè potser s’han esgotat i posteriorment descatalogat, o bé a la recerca d'una major varietat pel que fa a les seves talles. A través de mercats ambulants de barri, botigues enfocades en aquest àmbit o fins i tot botigues de roba usada online com Micolet, tens totes les vies necessàries com per accedir a una gran varietat de peces d'aquesta índole, podent fer les compres i gestions que consideris oportunes. Encara que sempre has de tenir en compte certs factors:

1.- La roba usada o de segona mà ja ha estat utilitzada i, malgrat que el seu aspecte evidentment no sigui igual que el d'una peça nova, la seva durabilitat encara pot ser molt alta: tot depèn del material en que està feta.

2.- És molt més comú, que precisament i a causa del factor anteriorment esmentat, et trobis alguns desperfectes lleus en les mateixes que ni tan sols vas notar que hi eren: un botó que no tanca, un trencat o un descosit, etc. En gran majoria de casos són gairebé imperceptibles o simplement no tenen importància pel propi comprador. En qualsevol cas, assegura't que podràs bescanviar-la arribat el moment ja sigui per diners o bé una altra peça a la mateixa botiga, i que no hi haurà cap problema en la devolució del producte.

3.- El preu és sens dubte el seu major atractiu, oferint grans "gangues" de mercat i, per descomptat, l'oportunitat d'adquirir roba de marca a un preu molt més reduït.