Tradeinn preveu créixer més d'un 30% aquest 2017 i tancar l'exercici facturant 100 MEUR

La firma està ampliant el seu centre logístic de Celrà per doblar-ne la superfície

L'empresa gironina Tradeinn, que ven material esportiu a través d'Internet, preveu créixer més d'un 30% aquest any i tancar l'exercici superant els 100 milions d'euros (MEUR) de facturació. El grup ha donat a conèixer la facturació d'aquest primer trimestre i, de moment, compleix objectius. Entre gener i finals de març, Tradeinn ha ingressat ja 25 MEUR. L'empresa té una xarxa de tretze botigues virtuals (cadascuna, especialitzada en una disciplina esportiva) i ven a 193 països del globus. Actualment, Tradeinn està immersa en les obres d'ampliació del seu centre logístic, situat al polígon de Celrà (Gironès). Un cop acabin els treballs, el magatzem des d'on es gestionen les comandes doblarà la seva superfície, passant dels 7.500 metres quadrats als 15.000. Cada dia Tradeinn gestiona més de 5.000 comandes.
L'embrió de Tradeinn va néixer l'any 1998, amb la tenda online de submarinisme Scubastore, creada per l'emprenedor David Martín. A partir d'aquí, l'artífex del grup va començar a diversificar producte i, des de Celrà –on hi té la botiga física- Tradeinn va fer el salt a Internet.

Ara, en poc més d'una dècada, la firma ja s'ha convertit en el primer grup de venda online del món especialitzat en material esportiu. En total, disposa de tretze botigues virtuals traduïdes a divuit idiomes, des d'on ven productes a 193 països del món.

Cadascuna d'aquestes botigues està especialitzada en una disciplina esportiva: Diveinn.com (busseig i submarinisme), Trekkinn.com (muntanya i senderisme), Bikeinn.com (ciclisme), Smashinn.com (tennis i pàdel), Snowinn.com (esquí), Swiminn.com (natació), Motardinn.com (equipament per a motoristes), Waveinn.com (nàutica i pesca esportiva), Runnerinn,com (running), Goalinn.com (futbol i esports d'equip), Dressinn.com (moda), Traininn.com (fitness) i Outletinn.com (un outlet especialitzat).

El grup ha donat a conèixer ja els primers resultats econòmics d'aquest 2017. Durant el primer trimestre, ha facturat 25 MEUR, cosa que suposa un creixement del 50% respecte el mateix període de l'any passat.

I per a aquest exercici, Tradeinn confia poder augmentar resultats per damunt del 30%. L'objectiu del grup gironí es poder tancar el 2017 facturant més de 100 MEUR (l'any 2016 va facturar 75 milions).

Doblar superfície logística

Actualment, Tradeinn està immersa en les obres d'ampliació del seu centre logístic, situat al polígon de Celrà (Gironès). Un cop acabin els treballs, el magatzem des d'on es gestionen les comandes doblarà la seva superfície, passant dels 7.500 metres quadrats als 15.000.

Cada dia Tradeinn gestiona més de 5.000 comandes. El grup, que té més de dos milions i mig de clients arreu del món, compta amb un catàleg de vendes on hi ha prop d'un milió de referències.