Acusen l'exalcalde de Blanes de permetre l'obertura d'un supermercat de forma il·legal

Josep Marigó resta importància a aquest fet i diu que els arguments aportats són 'mentida'

L'any 2006 el supermercat Mercadona de Valldolig de Blanes va obrir les seves portes de forma il·legal i amb el consentiment de l'aleshores alcalde de la ciutat, Josep Marigó (PSC). Així ho acrediten uns informes que ha tingut accés el diari 'El Punt' els quals asseguren que abans de l'obertura del local estaven pendents de finalitzar-se els expedients referents a la llicència mediambiental i d'activitats, indispensables per permetre l'inici de l'activitat comercial.

Amb tot, s'assegura que l'aleshores alcalde de Blanes, Josep Marigó (PSC), era coneixedor d'aquest fet i, malgrat això, va permetre l'obertura del local. Per la seva banda, el que en aquell moment era soci de l'equip de govern, Joan Puig (ERC), ha assegurat que el seu grup hi va votar en contra durant el transcurs d'una Junta de Govern Local 'perquè el supermercat va obrir il·legalment i la llicència d'activitats no es podia donar', ha dit.

Marigó en declaracions a aquest mateix mitjà de comunicació ha volgut restar importància a aquestes informacions assegurant que els arguments aportats són 'mentida', tot i que també afirma que les llicències es van concloure poc després de l'obertura del local i que aquesta és una 'pràctica habitual'