Treballar en diversos àmbits de salut

Com poder ajudar als demés des de diferents àrees professionals

Cada vegada hi ha més vocació al nostre país d'ajudar els altres, i voler treballar per a això en algun lloc laboral relacionat amb l'àmbit de la salut (preferiblement com a metge o cirurgià) s'ha convertit en meta de gran quantitat de joves estudiants actualment , ja que és el principal mitjà per a això. No obstant això, aquesta és una professió molt soferta, on la vida d'altres persones estan a les teves mans, i que necessita d'un sacrifici molt alt a tots els nivells.

La concentració a l'hora de realitzar una intervenció d'alt risc deu ser màxima, ja que qualsevol error es paga car. Per tant, i si ets una persona molt sensible pel que fa a cert tipus de circumstàncies com ara ferides profundes, gran quantitat de sang o que es bloqueja davant de situacions d'alt estrès, potser aquesta no sigui el lloc de treball indicat per a tu, ja que podries acabar traumatitzat davant la gran quantitat de situacions delicades que se solen viure en un hospital, amb greus conseqüències posteriors per a la teva vida personal i diària, com ara el reviure aquesta experiència traumàtica a dormir, o tenir somnis on apareix molta sang que no et permetin descansar per les nits com és degut.

Com afrontar les situacions més delicades que poden sorgir en el sector de la salut

Això no és permanent, ni molt menys. Hi teràpies psicològiques especialment focalitzades en aquest tipus de successos, ja que no és ni de bon tros el primer cas que sorgeix pel que fa a aquestes circumstàncies. Si aconsegueixes superar aquestes pors, podràs llaurar el teu futur dins de la professió treballant en qualssevol de les unitats de major importància i necessitat en un hospital, i inclusivament poder arribar a regentar la teva pròpia clínica privada, com és el cas del Dr. Fabrizio Moscatiello (En aquest cas especialitzada en la cirurgia estètica).

No obstant això, no deus preocupar-te per aquest tipus de qüestions ja que i malgrat que no puguis treballar com a cirurgià plàstic, o metge en si mateix, sempre podràs aportar les teves habilitats dins l'àmbit de la salut d'una altra forma, com per exemple amb respecte a competències que atenguin àrees també de vital importància per a la salut de les persones, com bé pot ser el cas d'un dietista o nutricionista professional.

No tots els pacients tenen ferides profundes que exigeixin punts de sutura, ni membres amputats, o malalties en un estat més que avançat per als quals sigui estrictament necessari sedar-los i obrir-los per extirpar el mal. De fet, treballar des d'un costat molt més còmode com pot ser el de l'alimentació i nutrició a nivell professional ajuda a que cada vegada es desenvolupin menys tipus de malalties relacionades amb aquest punt, i que al seu torn cada vegada es generin menys casos de intervencions derivades de les mateixes.

No oblidis que, i per molta informació sobre aquest tema que puguis trobar en una pàgina web, si realment vols veure resultats de relativa immediatesa, i trobar la forma de aprimar ràpid sense maltractar al teu organisme en el procés (un factor molt important dins de l'equació), hauràs de visitar a un metge especialista en aquest àmbit.

Aliments que, a més d'efectius són saludables a l'hora de baixar de pes:
-Advocat
-Mongetes i llenties
-Carn (tant magra com pit de pollastre)
-Salmó
-Tonyina
-Yogurts desnatats sense greix
-Fruits secs
-Enciams i amaniments mediterranis
-Ous
-Fruita
-Productes integrals
-"Requesón"

Inclou-los en la teva dieta i alimentació diàries per elaborar una planificació alimentària saludable i ajustada a tu.