Autopistas distribueix 120.000 dispositius RondaGi addicionals

Des que es va posar en funcionament 16.700 usuaris ja l'han utilitzat

Autopistas, companyia del Grup Abertis, distribueix aquesta setmana, de forma gratuïta, 120.000 dispositius RondaGI més entre els usuaris del tram gratuït de l’autopista AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls. Vista la forta demanda per part dels usuaris, la companyia hi ha donat resposta posant en circulació aquesta nova remesa, després que s’hagin distribuït els 80.000 de la primera fase.

Des de la posada en funcionament de RondaGi, 16.700 usuaris han utilitzat almenys un cop el dispositiu en el tram gratuït de l’AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls, un 15% del total d’usuaris d’aquest tram.

A finals de març, Autopistas va habilitar una segona via RondaGi a l’accés Girona Sud per millorar la mobilitat que es registra en determinats moments del dia.
RondaGI és un dispositiu que s’enganxa a l’interior del vidre davanter, just darrere del mirall retrovisor i, quan una antena el detecta, s’obre la barrera permetent el pas. Els usuaris disposen d’una via exclusiva i identificada amb la senyal de RondaGI. Els conductors que disposin de VIA-T no necessiten aquest dispositiu, ja que continuen circulant pel carril habilitat pel VIA-T.  L’objectiu és millorar la mobilitat a la circumval·lació de Girona, i fer més còmode i fluid el pas dels gironins per l’autopista.