Joan Miquel Oliver i Rosario, al 46è Festival de Música de Cadaqués

El certamen també oferirà un concert de Sopa de Cabra i un de Gregory Porter

El certamen de Cadaqués arribarà enguany a la seva 46ena edició i ho farà de la mà de grans noms de l'escena musical. El festival obrirà portes el 4 d'agost (sense que encara s'hagi desvetllat qui serà l'encarregat d'inaugurar-lo) i el 5 d'agost tindrà sobre l'escenari a Joan Miquel Oliver. L'ex vocalista d'Antònia Font presentarà el seu nou disc a la Sala l'Amistat, amb un aforament per a només 350 persones.

L'endemà, el diumenge 6 d'agost, serà el torn d'una producció dedicada a la música clàssica, la primera que es farà a l'església del municipi. El concert retrà homenatge a una de les obres més populars del repertori de Vivaldi, 'Les Quatre Estacions'.

Els catalans Sopa de Cabra també seran sobre els escenaris del festival el 14 d'agost, en el que serà el darrer any de gira i activitat de la formació gironina.

El guanyador d'un Grammy al millor vocalista de jazz, Gregory Porter, actuarà l'11 agost. Convertit en un dels grans referents del jazz d'aquesta dècada, Poter oferirà el seu repertori a sobre l'idílic escenari de Sa Conca.

La filla petita del 'Pescaílla' i Lola Flores, Rosario, serà l'encarregada de cloure el certamen el 15 d'agost amb una actuació que es preveu estel·lar.

Les entrades es posaran a la venda a partir de demà i es podran adquirir al web del festival.