Ja tens maleta per a viatjar aquesta Setmana Santa? T'ajudem a trobar-la

Maletes dures, toves, motxilles,... troba la millor opció

A aquestes alçades ja deus estar preparat per a fer una escapada aquesta Setmana Santa. Has escollit amb cura la destinació que possiblement consistirà en turisme de proximitat o potser en un short break per Europa, fet que obre un nou front: quina maleta emportar-se?

Evidentment cada tipus de viatge requereix d’un tipus de maleta diferent que s’adapti a cada cas particular. En aquest sentit el nostre primer consell és tenir clar que les maletes rígides són ideals per a viatges llargs on cal, per exemple, facturar l’equipatge (volar en avió), fet que atorga més protecció. En canvi, les maletes toves són ideals si el que desitges és obtenir una major capacitat. Tanmateix, si el teu viatge/escapada és menys formal o sense grans pretensions, sempre és recomanable una motxilla.

L’univers de les maletes és ampli i extens. Amb centenars de formats i marques que poden marejar fins i tot al viatger més intrèpid disposat a recórrer mig món. Per a fer-t’ho una mica més fàcil et recomanem comprar maletes Biba. Aquesta marca catalana amb seu a Argentona (Barcelonès), té diversos tipus de models que s’adapten a totes les necessitats esmentades anteriorment.

La moda de les motxilles urbanes

Un cop arribat a destinació el més habitual és que passegis i exploris la zona. Si has escollit una ciutat o un nucli urbà per a passar aquests dies de Setmana Santa necessitaràs d’alguna mena de suport per a portar el plànol, la càmera, el moneder i tot el que et faci falta.

Des de sempre s’ha considerat com a millor opció un bolso o bossa de mà, però des de la primavera de 2014 que les conegudes com a “motxilles urbanes” van irrompre en el panorama de la moda establint una nova tendència. Miley Cyrus, Cara Delenvingne, Bianca-May Jagger, Jessica Alba o Emma Stone són algunes de les famoses que han professat el seu amor per aquest complement en nombroses ocasions.

Hi ha molts tipus de motxilles urbanes; clàssiques, indies, unisex, grans, petites... cada una d’elles s’adapten a necessitats específiques per a cada persona i/o moment.

Fes una ullada, gaudeix del viatge i envia'ns una postal!